TARVITSET

Elikkäs ensinnäkin tarvitset meikkivoiteen, puuterihuiskun, puuterin, ripsarin, ripsentaivuttimen ja poski punan.

Vaihe YKSI:

Jos sinulla on jotain vanhoja meikkejä kasvoissa niin pese ne pois.

Vaihe KAKSI:

Ota meikkivoide ja levitä se mahdollisimman tasaisesti HUOM älä missään nimessä käytä liian tummaa meikkivoidetta muuten meikistä tulee helposti epätasaisen näköinen! Suosittelen itse LUMENEN Natural coden meikkivoidetta.

Vaihe KOLME:

Sivele puuteria tasaisesti ihollesi.

Suosittelen Itse käyttämään irtopuuteriameikkipohjan kiinnittämiseen. Irtopuuteri nimittäin kiinnittää meikkipohjan paremmin kuin kivipuuteri. ( kivipuuterilla yleensä korjaillaan meikkipohjaa).

Vaihe KOLME:

Levitä poskipuna korvan kohdalta heti poskiluun alapuolelta kohti nenää. Kokeile kämmenelle poskimunasudilla ennen kuin levität sitä iholle siksi ettei poskipunaa tule liikaa.

Jos  vahingossa levitit poskillesi liikaa poskipunaa, pyyhi varovasti liika poskipuna pois kosteusvoiteeseen kastetulla pumpulilla. Painele sen jälkeen aluetta puuterivipalla ja levitä päälle halutessasi puuteria.

Vaihe NELJÄ:

Taivuta ripset. Käytä mustaa ripsiväri. Laita ripsiväriä tarkasti niin että se menee myös kulmiin. ÄLÄ paakuta ripsiäsi yritä pitää ripset mahdollisimman luonnollisen näköisinä. Laita ripsiväriä myös alaripsiisi.

VOIT HALUTESSASI:

Voit halutessasi rajata hieman mustalla eye linerillä ihan silmärajaasi myöten. Voit myös tummentaa kulmakarvojasi.

Huulille voit pistää ihan hieman haale väriä ei kuitenkaan mitään tumman punaista vaan meikkiin sopivaa.